V rámci spolupráce s našimi stávajícími i budoucími obchodními partnery zdarma pomáháme při plánování úprav nebo nového dispozičního řešení restaurací, zaměstnaneckých jídelen nebo kantýn. Máme bohaté více než třicetileté zkušenosti s návrhy a realizací provozů společného stravování.
Zpracujeme pro vás:
- Návrh počtů a dispoziční řešení velkokuchyňských zařízení, doporučíme kvalitní stroje a nástroje tak, aby kapacitně pokryly plánovanou potřebu
- Položkový seznam potřebného drobného inventáře
- Časové snímky pokrytí provozní potřeby a s tím spojené personální zajištění provozu
- Základní ekonomický rozpočet v nákladové (případně i výnosové) části na 1 rok dopředu
- Příručku HACCP s implementací pro konkrétní provoz
- Provozní řád
- Mzdový a prémiový řád
- Poskytneme další cenné rady…
Poradenství poskytujeme za úhradu i dalším zájemcům z řad firem i soukromníkům.