Kariéra

 

 

 

Prodavačka kantýny – výdej jídel  (mobilní pracovník – hlavní pracovní poměr)

Pracovní náplň:

prodej zboží

výdej jídel

pouze ranní směna

Požadavky:

zaučení nebo vyučení v oboru služeb

dobrá pracovní morálka

adaptabilita na pracovní prostředí

praxe v oboru výhodou

Nabízíme:

stabilní pracovní poměr v ekonomicky silné firmě

firemní stravování (25,00 Kč za jídlo denně)

dobré mzdové podmínky – nástupní hrubá mzda 16.000 Kč

pracoviště Olomouc, Lutín, Hněvotín, Velká Bystřice


Stravování pro veřejnost

Cena MENU (polévka, hlavní jídlo, nápoj) v jídelně FARMAK-GASTRO     85,00 Kč včetně DPH (tj. 3,15 EUR).

V nabídce 6 jídel denně včetně vegetariánského jídla bez živočišných tuků a vajec.

3 – 4 masová jídla

1 bezmasé jídlo

1 vegetariánské jídlo (bez masa, živočišných tuků a vajec).

Sledujte naši nabídku v aktuálním jídelníčku!


Německá kuchyně

 

 Vážení zákazníci,

připravili jsme si pro Vás tradiční kuchyni našeho západního souseda.

Asi první co se člověku pod pojmem německá kuchyně vybaví, jsou pečené klobásy, zelí, knedlíky, omáčky, maso (především vepřové), eintopf a mnoho receptů na masové vývary a zeleninové polévky.

 

1

(celý článek…)


Svatomartinské tradice

Svatomartinská tradice 

11. listopadu slaví svůj svátek nejen všichni Martinové, ale tento den je  spojen se setkáním dobrých přátel nad dobrým jídlem a pitím. Ochutnává se první víno – Svatomartinské a husí maso, případně svatomartinské pečivo. Pojďte s námi v tento den ochutnat českou svatomartinskou husu a francouzská husí játra na víně a cibulce. Přivítejme zimu s radostí a v dobrém rozmaru!

husa

(celý článek…)


Italské těstoviny

DRUHY ITALSKÝCH TĚSTOVIN

(celý článek…)


Což takhle dát si trochu superzdravé pohanky?!

Recepty z pohanky

(celý článek…)


…vůně dálek… Španělská gastronomie

Celý článek: Španělská gastronomie


Marinovaný bažant na víně

(celý článek…)


Kapr v županu z těstíčka

(celý článek…)


…tip na neděli… Rychlé opilé řezy

opilé řezy (celý článek…)