Kariéra

FARMAK-GASTRO, s.r.o. přijme do hlavního pracovního poměru s nástupem možným ihned nebo po dohodě:

Zástupce šéfkuchaře (hlavní pracovní poměr)

Pracovní náplň:

řízení podřízených pracovníků na směně (od 2:00 do 10:30 nebo od 6:00 do 14:30)

organizace přípravy pokrmů

příprava pokrmů

Požadavky:

vyučení v oboru kuchař

nejméně 5 let praxe v přípravě pokrmů

organizační a řídící schopnosti

vyrovnaná bezkonfliktní osobnost

praxe ve velké centrální kuchyni výhodou

Nabízíme:

stabilní pracovní poměr v ekonomicky silné firmě

firemní stravování (25,00 Kč za jídlo denně)

dobré mzdové podmínky

pracoviště Olomouc Černovír

Kuchař (hlavní pracovní poměr)

Pracovní náplň:

příprava pokrmů v centrální kuchyni

ranní směna od 2:00 do 10:30 nebo od 6:00 do 14:30

Požadavky:

vyučení v oboru kuchař

vhodné i pro čerstvé absolventy

dobrá pracovní morálka

bezkonfliktní osobnost

Nabízíme:

stabilní pracovní poměr v ekonomicky silné firmě

firemní stravování (25,00 Kč za jídlo denně)

dobré mzdové podmínky

pracoviště Olomouc Černovír

Pomocný kuchař (hlavní pracovní poměr)

Pracovní náplň:

pomocné práce v kuchyni

pouze ranní směna

Požadavky:

zaučení nebo vyučení v oboru kuchař – číšník

dobrá pracovní morálka

bezkonfliktní osobnost

praxe ve velké centrální kuchyni výhodou

Nabízíme:

stabilní pracovní poměr v ekonomicky silné firmě

firemní stravování (25,00 Kč za jídlo denně)

dobré mzdové podmínky

pracoviště Olomouc Černovír

Výdej jídel Prostějov (plný nebo zkrácený úvazek)

Pracovní náplň:

výdej jídel

práce na plný nebo zkrácený pracovní úvazek (při plném úvazku začátek pracovní doby v Olomouci Černovíře a pak přesun firemním vozem s řidičem do Prostějova)

Požadavky:

zaučení nebo vyučení v oboru kuchař – číšník

dobrá pracovní morálka

bezkonfliktní osobnost

Nabízíme:

stabilní pracovní poměr v ekonomicky silné firmě

firemní stravování (25,00 Kč za jídlo denně)

dobré mzdové podmínky


Stravování pro veřejnost

Cena MENU (polévka, hlavní jídlo, nápoj) v jídelně FARMAK-GASTRO     85,00 Kč včetně DPH (tj. 3,15 EUR).

V nabídce 6 jídel denně.

3 – 4 masová jídla

1 bezmasé jídlo

1 vegetariánské jídlo (bez masa, živočišných tuků a vajec).

Sledujte naši nabídku v aktuálním jídelníčku!


Německá kuchyně

 

 Vážení zákazníci,

připravili jsme si pro Vás tradiční kuchyni našeho západního souseda.

Asi první co se člověku pod pojmem německá kuchyně vybaví, jsou pečené klobásy, zelí, knedlíky, omáčky, maso (především vepřové), eintopf a mnoho receptů na masové vývary a zeleninové polévky.

 

1

(celý článek…)


Svatomartinské tradice

Svatomartinská tradice 

11. listopadu slaví svůj svátek nejen všichni Martinové, ale tento den je  spojen se setkáním dobrých přátel nad dobrým jídlem a pitím. Ochutnává se první víno – Svatomartinské a husí maso, případně svatomartinské pečivo. Pojďte s námi v tento den ochutnat českou svatomartinskou husu a francouzská husí játra na víně a cibulce. Přivítejme zimu s radostí a v dobrém rozmaru!

husa

(celý článek…)


Italské těstoviny

DRUHY ITALSKÝCH TĚSTOVIN

(celý článek…)


Což takhle dát si trochu superzdravé pohanky?!

Recepty z pohanky

(celý článek…)


…vůně dálek… Španělská gastronomie

Celý článek: Španělská gastronomie


Marinovaný bažant na víně

(celý článek…)


Kapr v županu z těstíčka

(celý článek…)


…tip na neděli… Rychlé opilé řezy

opilé řezy (celý článek…)